Noua colectie Victoria’s Secret exploreaza in detaliu dicatetea feminina

de Alina Gavrila
1 minute (timp citire)

In tumultul nebun al vietii de zi cu zi, uitam sa avem grija de noi. Si, mai ales, uitam de faptul ca o rutina de selfcare ne poate sustine starea de bine generala. O rutina care ne ofera, totodata, o incredere de sine mai ridicata.

Victoria’s Secret a creat o gama menita sa deserveasca identitatii feminine unice pe care o detinem.

Colectia Bare Rose isi propune sa redefineasca viata de zi cu zi

In centrul gamei se regaseste Bare Rose Eau De Parfum. Un parfum care imprumuta amestecul de miresme superb al gamei Bare si il imbina impecabil cu notele de mosc. Totul pentru a oferi prezentei tale o alura unica. Mai mult de atat, texturile accentelor se combina intr-o maniera ce ilustreaza un rafinament superb. Notele de Rosa Centifolia, alaturi de Dreamwood si Firmenich, contribuie in a oferi o experienta olfactiva captivanta si vibranta.

„Ne-am dorit ca aceasta gama sa devina o extensie a purtatorului. Sa ofere o senzatie unica, precum cea pe care o ai atunci cand atingi petalele unui trandafir. Aceasta este adevarata definitie a frumusetii.” — Parfumier principal, Frank Voelkl.

Explozia florala nu se rezuma doar la un parfum, ci cuprinde si un rollerball, un spray mist, o lotiune si un scrub pentru corp.

Ofera-ti tratamentul delicat pe care il meriti!

Dar si atentia sporita ce o oferim fiecarei flori pe care o primim in dar. Colectia Bare Rose este disponibila in magazinele Victoria’s Secret din tara si online pe victoriassecret.ro.

Lasa un comentariu