Victoria’s Secret prezinta „Bombshell Magic”. Un parfum pentru sezonul festiv

de Alina Gavrila
2 minute (timp citire)

Victoria’s Secret, brandul de moda si frumusete de renume mondial, este incantat sa ne prezinte cea mai recenta capodopera olfactiva: Bombshell Magic.

Un parfum inspirat de bucuria pura a sezonului Sarbatorilor

Bombshell Magic imbina notele de fructe si petale pentru a crea o mireasma imbatatoare ce surprinde magia sezonului.

Acest parfum ademenitor se deschide cu o explozie a accentelor de mure. Un pop fructat care pregateste atmosfera pentru intensitatea oferita de nota vibranta de bujor. La baza, Bombshell Magic are o combinatie luxurianta de vanilie si paciuli ce infasoara pe oricine intr-o imbratisare calda, lemnoasa, lasand o impresie de neuitat.

Bombshell Magic, o sursa de magie

Cand am creat Bombshell Magic, ne-am inspirat din aerul glamour specific Sarbatorilor. Ne-am imaginat accesoriul perfect: un parfum care sa te pregateasca pentru serile festive. O sursa de magie… pana cand sticla ramane goala”, spun Maestri parfumieri, Adriana Medina si Linda Song.

Produse ce ne ofera o experienta olfactiva memorabila

Pe langa parfum, Victoria’s Secret a lansat in aceeasi gama si o serie de alte produse ce pot transforma complet starea de spirit in preajma sarbatorilor. Astfel ne putem bucura de: un rollerball, un spray mist, o lotiune si o pudra cu finisaj stralucitor.

Parfumul Bombshell Magic este acum disponibil in magazinele Victoria’s Secret si online pe victoriassecret.ro, tocmai la timp pentru sezonul sarbatorilor. E timpul sa te lasi inconjurata de magia Sarbatorilor.

Lasa un comentariu